😭😭😭😭😭😭

Srry för dålig upd, men har varit sjuk och orkar inte bry mig om att ta riktigt fina bilder när jag spelar och sedan avsluta i tid så jag hinner lägga ut! Jag är sååå taggad på hemstallen! Så fort Agge kommer hem från skolan så ska vi kolla på stallen! Men! Jag glömde fota stallen igår!!!! 
Så jag har typ inga bilder från gamla hemstallen… Tänkte fota på kvällen, men då spelade jag på min kompis konto och hon på mitt! Jag busade lite med henne och satte på henne en otroligt fin outfit! (Jättefin! Jag lovar😂) Sen gömde jag hennes häst i GÅD och ställde sen henne någon annan stans! Och målet var att sen logga in på sitt eget konto och leta rätt på sin häst! Om man var tvungen att ringa hem så var men tvungen att gå med den (fina) outfiten hela nästa dag! Hon hann logga in och hittade sin häst. Men jag han inte, så jag får se när jag loggar in idag hur fin jag är! Jag vet var min häst är för att vi gav varandra varsin ledtråd och jag listade ut var min häst var, den står vid fåren hos Andy! Ni kommer få fina bilder på min outfit om jag hittar min häst och annars så får ni väl se den när jag fotar hemstallen! /Frida

Mustanger!

Hej! Mustangerna kom ju igår och jag köpte den bruna efter lite tjat av Agge (Agnes Lionwood) jag ville egentligen köpa den svarta men Agge tyckte den såg ut som en häst som redan fanns så då blev det den bruna istället!
Och han heter LIoncloud, fattar ni? Ifall ni inte gör det kommentera då det så förklarar jag för er!❤️
 
Till bockningen! Altså så bra jobbat StarStable, den är såå fin verkligen!
I bland känns den som ett bocksprång
 
Stegringen är också fin!
(Och Nej, jag har inte skuggorna på för jag tyckte spelet blev så mörkt då!)
 
Slutbetyget blir: 4/5
 
/Frida
"Har du frågor eller vill träffa mig i spelet så hör av dig på frida.wolfcloud@gmail.com (Kom ihåg att jag är på AirStar)"

Sry för dålig upd!😭

Alltså förlåt för att jag varit helt usel på att uppdatera men det som hänt sedan sist är iallafall att jag har:
 
Chattat liiite med Haley Rainstorm, blev så starstruck så jag skrev inget mer sedan!😂
(Haha i hörnet)!
 
Gått upp i level!
 
OCH...
Köpt en mustang!!!!!!!!
 
(Inlägg om den kommer senare idag!)
 
 
/Frida
"Har du frågor eller vill träffa mig i spelet så hör av dig på frida.wolfcloud@gmail.com (Kom ihåg att jag är på AirStar)"